Szakértői cikkmarketing tanácsok

Szakértői cikkmarketing tanácsok

 

Sok úgynevezett szakértővel fog találkozni, amikor kutatást végez a forgalomgeneráló technikákról, például a cikkmarketingről, de ne hagyja magát becsapni az általuk eladni próbált információk márkájával. A legtöbb ilyen guru szakértelme azon keresztül jön, hogy képes eladni önnek azt a hazugságot, hogy ők egyáltalán szakértők. Tudja meg az igazságot a cikkmarketingről az alábbi szövegben.

Tartsa rövidre és édesre tartalmát. A tartalma ne legyen tele kusza mondatokkal, különben elveszítheti annak a személynek a figyelmét, akire a legnagyobb szüksége van - az olvasójának! Bár a történetek elmesélése remek módja annak, hogy az olvasóját bevonja és kényelembe helyezze, nem szabad elidegenítenie őket azzal, hogy életrajzok elolvasására kényszeríti őket. Térjen a lényegre!

Ne aggódjon az online plágium miatt. Ha egy másik weboldal másolja az Ön írott munkáját, követelje az elismerést azzal, hogy hirdeti a nyilvánosságnak, hogy hány weboldal használja az Ön anyagát, és bízik benne. Fontolja meg, hogy a weboldalát összekapcsolja azokkal a weboldalakkal, amelyek átvették a tartalmát. A hitel igénylése ilyen módon sokkal olcsóbb lesz, mint ügyvédet fogadni a szerzői jogi perekhez.

Álljon ellen a kísértésnek, hogy ugyanazt a cikket különböző indexeken használja. Használja ki több különböző index előnyeit. Számtalan ilyen index áll rendelkezésre. Ha ugyanazt a cikket több száz könyvtárba teszi fel, azzal csak spamelőnek tűnik. A keresőmotorok tisztában vannak azzal, hogy az emberek ezt teszik, és a rangsorolásnál nem számolják az ilyen cikkekhez kapcsolódó összes linket, így csak magának árt.

Tegye a megfelelő eszközöket az Ön szolgálatába, hogy növelje online jelenlétét. Számos olyan eszköz áll rendelkezésre, amely egyszerre több száz cikket küld el Önnek cikkkönyvtárakba. Nem mindegyik ingyenes, de néhány igen. Keresse ezeket, mint a közönségépítés olcsó módját.

Ha még csak most kezdi, válasszon csak egy cikkkönyvtárat, amellyel dolgozni szeretne. Nézze át az egyes cikkkönyvtárak adatbázisát, hogy kiderítse, melyik felel meg Önnek a legjobban, és dolgozzon azon, hogy megismerkedjen velük. Ha csak egy könyvtárat használ, az segít megtanulni a dolgokat, mielőtt fejjel előre belevetné magát a területbe.

Iratkozzon fel a versenytársak RSS-feedjeire, hogy nyomon követhesse a cikkmarketing versenytársakat. Ugyanazok a funkciók, amelyeket a cikkírók használnak arra, hogy információik eljussanak az olvasókhoz, a róluk való kutatást is gyerekjátékká teszik. A versenytársak által közzétett minden egyes új cikk gyors áttekintése naprakészen tartja az írót az aktuális témák és a legújabb stratégiák tekintetében.

Természetesen tudja, hogy minden hibát tanulási lehetőségként kell kezelni. A cikkmarketing területén azonban a hibák még a tanulásnál is jobbak. Friss témákat jelentenek a cikkei számára. Írjon cikket a hibájáról! Tanítsa meg az olvasóit arra, hogy mit csinált rosszul, és mit tehetnek jól, hogy elkerüljék a hibáját.

Ha cikkmarketinggel szeretné népszerűsíteni vállalkozását, kezdje egyszerűen azzal, hogy leírja gondolatait. Ne figyeljen a nyelvtanra vagy a helyesírásra, csak írjon úgy, mintha beszélgetne valakivel. Ha befejezte, menjen vissza, és szerkessze meg az érthetőség érdekében. Idővel kevesebb mint fél óra alatt képesnek kell lennie egy rövid cikk elkészítésére.

Jó ötlet, ha keveri a cikkek fajtáit, hogy legyen miből válogatnia. Ne csak "kérdés-felelet"-eket vagy "hogyan kell" útmutatókat írjon. Váltogassa ezeket a stílusokat, vagy dobjon be egy "top 10" listát. Váltogassa a különböző típusokat, és nézze meg, hogy melyek vonzzák a legnagyobb figyelmet.

Most, hogy már ismer néhány szilárd és legitim cikkmarketing tippet és taktikát, elkezdheti megfogalmazni az üzletét, és elkerülheti azokat a magas árú gurukat, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy nem lehet online pénzt keresni, hacsak nem használja kifejezetten az ő rendszerüket. Kerülje el ezeket a fickókat, és használja az itt tanultakat.

csúszócsomó kötése, brimini, korlát kötélből, bimini , csomók hurkok kötések pdf, klemm, rozsdamentes sodrony, acél lánc

 

1. csúszócsomó kötése

2. brimini

3. korlát kötélből

4. bimini

5. csomók hurkok kötések pdf

6. klemm

7. rozsdamentes sodrony

8. acél lánc

csúszócsomó kötése, brimini, korlát kötélből, bimini , csomók hurkok kötések pdf, klemm, rozsdamentes sodrony, acél lánc