Egyszerű tippek és tanácsok az IPhone felhasználók számára

Egyszerű tippek és tanácsok az IPhone felhasználók számára

 

Ha egyszer néhány percig játszol egy iphone-nal, biztosan beleszeretsz. Ez azért van, mert az iphone-ok lehetővé teszik, hogy bárki, aki használja őket, olyan funkciókat találjon, amelyek megfelelnek az igényeinek, és ez segít nekik egy olyan készüléket létrehozni, amely egész életükben a személyes segítőjük lesz.

Az iphone-t félig-meddig rendszeresen újra kell majd indítania. Ha időről időre megadja ezt a kis újraindítást, az segít abban, hogy az összes alkalmazás, program és egyéb funkció zökkenőmentesen és megfelelően működjön. Ehhez csak kapcsolja ki a telefont, hagyja kikapcsolva legalább 30 másodpercig, majd indítsa újra a készüléket.

Ha az iPhone lefagy, és úgy tűnik, nem tudod működésre bírni, próbáld meg egyszerre lenyomni a home és az alvó gombot. Ezt követően kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ez újra életre kelti a készüléket, bár ez eltart néhány percig, mivel az iPhone leáll, majd újra bekapcsol.

Ez az alkalmazások világa, és hamarosan a telefonok fogják helyettesíteni a laptopokat. Ha még nem merült el az iphone-ok és az alkalmazások világában, akkor most kell megtennie. iphone-ok piacvezetőek, és a rendelkezésre álló alkalmazások sok olyan ügyet el tudnak intézni, amelyekkel napi szinten kell foglalkoznia.

Bármely alkalmazásból való kilépéshez tartsa lenyomva a home gombot hat vagy több másodpercig. Az alkalmazások néha hajlamosak lefagyni. Ne veszítse el a türelmét, és ne kezdje el szétszedni a telefont valami frusztrált kísérletben, hogy kikapcsolja az egészet. Csak tartsa lenyomva a home gombot. Ez arra fogja kényszeríteni az iphone-t, hogy kilépjen az alkalmazásból.

Hogy személyesebbé váljon az iPhone és Siri kapcsolata, próbálja meg megtanítani Sirinek a családja nevét. Például megtaníthatja Sirinek a házastársa nevét. Ezután ahelyett, hogy a házastársad teljes nevét mondanád ki, amikor fel akarod hívni, mondhatod, hogy "Hívd a férjemet" vagy "Hívd a feleségemet". Ez sokkal személyesebb!

A repülés szerelmesei imádni fogják ezt az iPhone-trükköt. Először is meg kell győződnie arról, hogy a telefon Beállítások alkalmazásában engedélyezve vannak a Helymeghatározási szolgáltatások. Ezután utasítsd a Sirit, hogy kérdezze meg a Wolframot, mely járatok vannak a fejünk felett. A Siri ezután a Wolfram Alpha keresőmotor adatait használja fel, hogy részletes információkat adjon bármelyik közeli járatról.

Ha alacsony az adatkeret, fontolja meg, hogy amikor csak lehet, használja a wifit, hogy megkímélje magát a túlfizetési díjaktól. A wifi otthoni beállítása egyszerű, és ma már sok nyilvános helyen, például éttermekben, szállodákban és kávézókban is van ingyenes wifi. Még az élelmiszerboltok is kezdenek ingyenes wifit kínálni.

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a Siriből, használja ezt a tippet, hogy beceneveket és kapcsolatokat rendeljen minden egyes kapcsolatához. Például azt mondhatja Sirinek, hogy "Jane Johnson az édesanyám". A Siri ezután megerősítést kér, hogy ezt az információt összekapcsolja Jane kapcsolattartási számával. Most már mondhatja a Sirinek, hogy "Hívd fel anyát", és automatikusan megjeleníti édesanyja telefonszámát.

Ha éppen hívás közben van, és nem hallja a beszélgetőpartnerét, akkor a telefon bal oldali sávjában módosíthatja a hangerőbeállításokat, vagy hangszóró üzemmódba állíthatja a telefonját. Ez segít tisztábban hallani, hogy javítsa a barátokkal és családtagokkal folytatott beszélgetések minőségét.

Ha iPhone készüléke vízbe esik, várjon, mielőtt megpróbálná bekapcsolni. Szárítsa meg a telefon külsejét, a telefon többi részét pedig hagyja megszáradni egy éjszakán át. Ha bekapcsolja a telefont, miközben a belső alkatrészek nedvesek, rövidzárlatot okozhat a készülékben.

Az iPhone akkumulátor élettartamát meghosszabbíthatja, ha néhány változtatást végrehajt. Távolítson el olyan alkalmazásokat, amelyeket nem használ, kapcsolja ki a telefonon azokat a vezeték nélküli szolgáltatásokat, amelyekre nincs szüksége, és csökkentse a képernyő fényerejét. Ez biztosítja, hogy az akkumulátor egy kicsit tovább bírja.
Át kell váltania az írásjel- és az ábécé-billentyűk között, és szeretné tudni, hogyan teheti ezt sokkal gyorsabban. Nyomja meg a 123-as billentyűt, de ne engedje el az ujját, amikor megjelenik a tényleges írásjelkiosztás. Csúsztassa az ujját a vesszőbillentyűre, engedje el, és automatikusan megjelenik az ABC elrendezés.

Csökkentse az energiafelhasználást, hogy meghosszabbítsa az iphone akkumulátorának élettartamát. Szüntesse meg a nem használt alkalmazásokat. Kapcsolja ki a nem használt vezeték nélküli jeleket. Csökkentse a képernyő fényerejét, hacsak nem szükséges. Ne felejtsd el mindig lezárni, mielőtt elrakod. Így sokkal kevesebbszer kell majd töltenie az akkumulátort.

Fontolja meg egy akkumulátor-kezelő alkalmazás megvásárlását. Több is kapható, és ezek képesek nyomon követni, hogy hol a legnagyobb az akkumulátorhasználat, és javaslatokat tudnak tenni arra, hogyan hosszabbíthatja meg az akkumulátor élettartamát. Ezek az alkalmazások azt is meg tudják mutatni, hogy mikor van szükség kalibrálásra. Ez lehetővé teszi, hogy biztosítsa az akkumulátor egészségét.

Ha kedvenc alkalmazása lefagy, egyszerűen tartsa lenyomva a home gombot körülbelül hat másodpercig. Ezzel az alkalmazás megszűnik, így újra megnyithatja, és folytathatja a munkát vagy a szórakozást. Ez egy egyszerű módja annak, hogy kezelje a hibásan működő alkalmazásokat, és segít megelőzni a sok frusztrációt.

Tudtad, hogy az iPhone-on a Safariban gyorsabban választhatsz URL-tartományokat, mint a számítógépen? A címek dot com része nem szükséges. Ha tehát a Yahoo.com-ot szeretné elérni, csak a Yahoo-t kell beírnia. A .org és más alternatívák számára könnyen elérhető parancsikonok állnak rendelkezésre.

Érintse meg és tartsa lenyomva bármelyik ikont az iPhone képernyőjén, és máris táncolni kezdenek. Ezután mozgathatja őket, mappákba csoportosíthatja őket, vagy akár törölheti is azokat, amelyeket nem szeretne. Ez egy egyszerű módja annak, hogy a képernyőjét rendben tartsa, és az alkalmazásokat használatra készen tartsa.

Az ok, amiért az iphone-t ennyire testreszabhatóvá teheti, az a fejlesztés módja. A készülék nyitottsága, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy az iphone-t saját kívánságaik szerint testre szabják, lehetővé teszi, hogy a telefon olyan népszerű legyen. Szóval mire vársz még? Isten, hogy az iphone vásárlás ma.

 

tokaji jégeső, myrtus, időjárás mád, mád időjárás, tokaj jégeső, tokaji késői szüretelésű, 6 puttonyos tokaji aszú

 

1. tokaji jégeső

2. myrtus

3. időjárás mád

4. mád időjárás

5. tokaj jégeső

6. tokaji késői szüretelésű

7. 6 puttonyos tokaji aszú

tokaji jégeső, myrtus, időjárás mád, mád időjárás, tokaj jégeső, tokaji késői szüretelésű, 6 puttonyos tokaji aszú