Ez nem spam! Email marketing tippek mindenkinek

Ez nem spam! Email marketing tippek mindenkinek

 

Vállalkozásának marketingje a média minden útjának vizsgálatát jelenti, beleértve a közösségi médiát, a cikkmarketinget és még az e-mail marketinget is. Mivel lépésről lépésre kell haladni, ma kezdjük azzal, hogy mindent megtanulunk az e-mail marketingről, és arról, hogyan hozzunk létre egy hatékony kampányt, amely növeli a webhelyek nyereségét.

Tartsa meg a stílusát és a formátumát minden egyes kiküldött e-mail esetében. Minden e-mailednek ugyanazt a színsémát kell alkalmaznia, és ugyanazt a logót kell tartalmaznia. A választott betűtípusnak könnyen olvashatónak kell lennie. Ezzel elkezdi megteremteni a márka felismerhetőségét, és az ügyfelek várni fogják a következő üzenetét. Minden vállalkozás számára fontos az ismertség. Ugyanez igaz az e-mail marketingre is.

Fontolja meg, hogy grafikailag intenzív HTML e-mailek helyett szöveges e-maileket használjon a kampányához. Lehet, hogy azt gondolja, hogy a grafika jobban leköti az olvasót, de ez általában nem így van. Manapság sokan arra tanították magukat, hogy a sok képet tartalmazó e-maileket töröljék, feltételezve, hogy azok spamek. Emellett ezek a képek gyakran kiváltják a spamszűrőket, ami azt jelenti, hogy az Ön üzenetét az e-mail listáján szereplő néhány ember soha nem kapja meg!

Helyezze a leiratkozási linket jól látható helyre az e-mailben, például a láblécbe. Ne hagyja ki a leiratkozási linket, és ne temesse azt olyan mélyen a szövegbe, hogy ne lehessen megtalálni. Azt szeretné, ha minden felhasználója úgy érezné, hogy minden az ő döntése, és nem kényszeríti őket semmire.

Olyan tartalmakat dolgozzon ki, amelyek érdekesek és informatívak az ügyfélkör számára. Az üzenet legyen magával ragadó, és ne legyen tele száraz, unalmas tartalommal. A címzettek nagyobb valószínűséggel olvassák végig, ha nem túl hosszú. Ahogy látják, hogy a tartalma releváns, a hírneve növekedni fog.

A gyémántok talán örökké tartanak, de az engedély nem. Még ha meg is szerezte az előfizetői engedélyt, nagyjából kilenc hónap múlva újítsa meg valahogyan, mivel ez a megadott engedélyek tipikus lejárati ideje. Az érdeklődők nem csak azt fogják érezni, hogy tisztelik az udvarias viselkedését, hanem gyorsan be fogja azonosítani, hogy kiket érdekel igazán az anyaga.

Használjon cselekvésre való felhívást az e-mailjeiben. Ügyfeleit az e-mailek tartalmának meg kell győznie arról, hogy tegyenek valamit. Ha linkeket tartalmaz, tegye jól láthatóvá számukra, hogy utasításokat adjon a további teendőkre vonatkozóan. Ezek a részek megismételhetők, ha csak az e-mailek legelső és legalsó részén belül tartalmazza őket.

Ha e-mailen keresztül követi az ügyfeleket, próbálja meg a cégére vonatkozó sajtóközleményt követni. Az üzenetébe foglaljon bele egy olyan nyilatkozatot, amely azt mondja ügyfeleinek, hogy regisztráljanak az alábbi linken. A záró P.S. közölheti velük, hogy az összes példát az e-mailben megadott linken tekinthetik meg.

Bár az extra grafikák és egyéb, a szűrők által könnyen blokkolható dolgok feleslegesek és károsak a kampányára nézve, a vállalati logónak mégis szerepelnie kell, hogy a dolgok következetesek, ismerősek és professzionálisak legyenek, amikor kapcsolatba lép a leendő ügyfelekkel. Ennek elmulasztása óriási kárt okoz az e-mail marketingkampányának.

Nagyon fontos, hogy odafigyeljen arra, hogy mikor küldi el e-mailjeit. Ha az éjszaka közepén vagy nagyon korán reggel küldi el őket, a címzettek egy része egyszerűen törölheti az e-mailt, amikor felébred, a többi levélszeméttel együtt. Használja a nyomonkövetési eszközöket, hogy meghatározhassa az e-mailek küldésének ideális időpontját.

Az ebben a cikkben található tippek felhasználásával elsajátíthatja az e-mail marketinget, és hatékonyan használhatja azt terméke népszerűsítésére. Ha már elindította a kampányt, továbbléphet a marketing számos más formájára, mind online, mind offline, hogy még jobban növelje az eladásokat és elérje céljait.

 

 

tükör led világítással, ledes fürdőszoba tükör, tükörvilágítás, világító fürdőszoba tükör, vilagito tukor, led tükör 60x80

 

1. tükör led világítással

2. ledes fürdőszoba tükör

3. tükörvilágítás

4. világító fürdőszoba tükör

5. vilagito tukor

6. led tükör 60x80

 

tükör led világítással, ledes fürdőszoba tükör, tükörvilágítás, világító fürdőszoba tükör, vilagito tukor, led tükör 60x80