A legjobb laptop tanácsokat itt tudja elolvasni.

A legjobb laptop tanácsokat itt tudja elolvasni.

 

A laptopok technológiailag sokat fejlődtek az idők során. Egy új laptop vásárlása nagy élmény lehet, de tudja, hogy mire kell figyelni? Ha egy ideje nem vásárolt laptopot, kissé elveszettnek érezheti magát. Olvassa el ezt a cikket, hogy megtudja, mit kell tudnia egy új számítógép vásárlásáról.

Ha tabletet és laptopot is fontolóra vett, érdemes lehet megvizsgálnia egy átalakítható laptop vásárlását. Így egyszerre élvezheti a táblagép és a laptop előnyeit.

Vásárlás közben vegye figyelembe az egyes számítógépek súlyát. A legtöbb laptop kevesebb, mint 5 kiló, ami fontos, ha útközben fogja használni a számítógépet. Bár egyes laptopok a mobilitási szempontokra összpontosítanak, ezek a számítógépek gyakran drágábbak. Fontolja meg egy kisebb képernyővel rendelkező számítógép megvásárlását.

Ha laptopot vásárol online, ne vásároljon extra szövegszerkesztő szoftvert, amelyet előre telepít. Ezért teljes árat kell fizetnie. Sok gyártó kínál kedvezményes árú szoftvereket, így általában a vásárlás és a telepítés a legmegfelelőbb megoldás. Ezzel akár 30%-ot is megtakaríthat.

Az egyik legjobb módja annak, hogy jó árat kapjon a kívánt laptopra, ha árösszehasonlítást végez. Ahogyan sok más megvásárolt dolog esetében is, könnyen felkereshet egy árösszehasonlító webhelyet, ahol több oldalon is összehasonlíthatja a kívánt laptop árait. Megnézheti őket egymás mellett, hogy eldönthesse, mi a legjobb az Ön igényeinek és költségvetésének.

Ismerje meg a vállalat hírnevét, mielőtt megvásárolná a laptopot. Ha a laptopot egy olyan cég gyártja, amely például autókat és konyhai eszközöket is árul, akkor nem biztos, hogy jó cégtől érdemes megvásárolni a laptopot. Legyen tisztában azzal, hogy mennyire megbízható a vállalat, és mennyire tartják számon a termékeiket.

Gondoljon a megvásárolni kívánt laptop billentyűzetére. Kényelmes? A legtöbb laptop lehetővé teszi egy másik billentyűzet csatlakoztatását, ha úgy dönt, de próbáljon olyan laptopot vásárolni, amelynek billentyűzete azonnal kényelmes lesz Önnek. Érzékelje például, hogy milyen közel vannak egymáshoz a billentyűk.

Mérje fel a vásárlás méretét. A kis laptopok általában kevesebb funkcióval rendelkeznek, de bármilyen méretű tokban elférnek. Ez megkönnyíti a hordozásukat. A nagy laptopokat nehezebb elpakolni, de minden funkcióval rendelkeznek. Ha a munka, amit végezni fog, processzorigényes, akkor érdemes nagyobbat választania.
Vásároljon okosan, amikor laptopot vásárol. Játsszon velük, és győződjön meg róla, hogy választása megfelelő. Miután mérlegelte választását, az interneten kereshet az adott modellre vonatkozó különleges ajánlatok után.

Miután kiválasztotta a megvásárolni kívánt modellt, nézze meg az online értékeléseket. Így könnyen elkerülheti, hogy olyan számítógépet vásároljon, amelynek a hírek szerint egy-két év után elromlik a tápegysége, vagy a képernyője tönkremegy. Ellenőrizzen több forrást, hogy a vélemények széles spektrumát láthassa.

A gyárilag felújított laptopok szinte mindig megbízhatóbbak, mint a harmadik fél által felújított termékek. Bár ezeket a számítógépeket alaposan tesztelik, érdemes a legjobb elérhető garanciát kérni, és érdeklődni a kiskereskedő visszavételi szabályzatáról. Győződjön meg róla, hogy az összes kábelt, kézikönyvet, szoftvert, számítógép töltőt és illesztőprogramot tartalmazza a felújított termék.

Szüksége van DVD-meghajtóra? Ha filmeket szeretne nézni, szoftvereket telepíteni vagy biztonsági másolatokat égetni lemezre, a DVD-meghajtó elengedhetetlen. Ha nem, akkor lehet, hogy jobban jár, ha olcsóbban vásárol egy kisebb, könnyebb laptopot, amely nem tartalmaz DVD-meghajtót. Csak azért fizessen, amire szüksége van!

Minden alkalommal, amikor egy új laptopmodell jelenik meg, egy régebbi modell árát csökkentik, hogy kiürítsék a készletet. Ha tudatos a költségvetése, amikor legközelebb új laptopra van szüksége, a legújabb helyett keresse a korábbi modellt. Lehet, hogy az árat leszámítva nem sok különbség lesz.

A meghajtórekesz nélküli laptopok könnyebbek és megfizethetőbbek. Bár minden letöltést online vagy USB-porton keresztül kell majd elvégeznie, sok pénzt fog megtakarítani. Kevesebb, mint 100 dollárért vehet egy hordozható lemezmeghajtót, ha valóban szüksége van rá.

Annak érdekében, hogy az emberek ne leskelődjenek a válla fölött, és ne lássák a védett információkat, amikor nyilvános helyen dolgozik, fontolja meg egy képernyővédő használatát. Ez lehetővé teszi, hogy lássa a képernyőt, amelyen dolgozik, de bárki, aki akár csak egy kicsit is más szögből nézi, nem láthat semmi olvashatót.

Gondoljon az összes márkára odakint. Valószínűleg már ismeri a legnagyobb szereplők közül néhányat. Mielőtt bármilyen vásárlásba kezdene, először végezzen márkakutatást, hogy megtudja, ki kínálja a legjobb laptopokat. Még ha egy márka nem is ismert, az nem jelenti azt, hogy rossz minőségű gépeket gyártanak.

Néhány havonta töltse le nullára a laptop akkumulátorát, majd töltse vissza 100%-ra, mielőtt újra használná a laptopot. Ez segít abban, hogy a laptop akkumulátorának élettartama a csúcsteljesítményen üzemeljen. Lehet, hogy kényelmetlen érzés ennyire lemerülni hagyni az energiát, de ez teljesen rendben van. Nem fog elveszíteni semmit a munkájából, feltéve, hogy előtte elmentette a fájlokat.

Hordja laptopját egy feltűnésmentes táskában, hogy csökkentse annak esélyét, hogy ellopják. Ha egy pelenkázótáskában hordja a laptopot, akkor az emberek valószínűleg nem fogják tudni, hogy benne van, ami azt jelenti, hogy csökkentheti a lopás valószínűségét.

Annak érdekében, hogy a laptop tolvajok ne tudjanak bejutni a vállalati hálózatba, ha ellopják a laptopját, siessen egy másik számítógéphez, és változtassa meg a jelszavát ahhoz a hálózathoz. Ezáltal a vállalati szerverekhez való hozzáférés bizalmasan -- és biztonságosabban -- marad. Ez lehet a különbség aközött, hogy csak a laptopját veszíti el, vagy az állását is.

Ne feledje ezeket a fontos információkat, hogy megvásárolja az Ön számára megfelelőt. Nagyon fontos, hogy tudja, hol vásároljon és mit szerezzen be. Okos dolog olyan laptopot választani, amely pontosan megfelel annak, amire valószínűleg szüksége lesz.

jetstream, uniball, írószerbolt, folyékony kréta, tűfilc, ecsetfilc, tűzőgép, jet stream

 

1. jetstream

2. uniball

3. írószerbolt

4. folyékony kréta

5. tűfilc

6. ecsetfilc

7. tűzőgép

8. jet stream

 

jetstream, uniball, írószerbolt, folyékony kréta, tűfilc, ecsetfilc, tűzőgép, jet stream