Shopping On The Internet: Make Good Choices

Vásárlás az interneten: hozzon jó döntéseket

 

Míg sokan szeretnek bevásárolni a bevásárlóközpontokba, sokan vannak, akik egyszerűen nem szeretik, vagy esetleg olyan környéken élnek, ahol nincs bevásárlóközpont vagy bármilyen bolt. Vannak mások, akik előnyben részesítik az internetes vásárlás megtakarítását és a székből történő vásárlás egyszerű összehasonlítását. Ez a cikk tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan takaríthat meg időt és pénzt az online vásárlással.

Egy jó hírű online eladónak rendelkeznie kell a Better Business Bureau-nál rögzített múlttal. Mielőtt megválna a nehezen megkeresett pénzétől, érdeklődjön a BBB-nél, hogy nem nyújtottak-e be jelentősebb vagy folyamatos panaszt ellenük. Nem akarja olyan céggel költeni a pénzét, amelyik nem teljesít.

Vásárlás előtt alaposan tanulmányozza át a kérdéses terméket. Egy online kép néha megtévesztő. A tárgyakat le lehet fényképezni, hogy nagyobbnak vagy jobbnak tűnjenek, mint amilyenek valójában. Mindig olvassa el teljesen a leírást, hogy megtudja, pontosan mire számíthat, ha vásárol.

Vannak bizonyos információk, amelyeket soha nem szabad megkérdezni egy vásárlási tranzakció során, ezért ügyeljen arra, hogy mit oszt meg. Bár a név, cím és fizetési adatok megadása normális, ne lépjen kapcsolatba olyan kiskereskedővel, aki a banki útiszámát vagy a társadalombiztosítási számát kéri.

Egy adott termék keresésének felgyorsítása érdekében érdemes speciális keresőmotorokat használni, amelyek kizárólag az online kereskedőkre összpontosítanak. A Google és a Bing nagyszerű keresőmotorok, de offline és online eredményeket is szolgáltatnak, ami elsöprő. Ha megnézi a PriceGrabber.com webhelyet vagy egy hasonló webhelyet, akkor biztos lehet benne, hogy csak azokra az üzletekre korlátozza a keresést, amelyek a kívánt terméket szállítják.

Ha sokat vásárol online, jó ötlet lenne letölteni egy adathalászat elleni eszköztárat a számítógépére. Ez segít kiszűrni minden olyan webhelyet, amely átverési szándékkal kérhet információt Öntől. Ezt a szoftvert az egész interneten ingyenesen megtalálhatja.

Sokat spórolhat az online vásárlás során, ha egyszerre rendeli meg az összes szükséges terméket. A legtöbb online áruház együtt szállítja a termékeket, és csak egyszer számol fel a szállításért. Egyes üzletek még ingyenes szállítást is kínálnak, ha elkölt egy bizonyos összeget. Néha érdekesebb egy további tétel vásárlása a szállítási költség fizetése helyett.

Ha azt veszi észre, hogy egy online áruházban kiváló árak vannak, nézze meg a szállítási díjakat, mielőtt túlságosan izgatott lenne. Néha egy üzlet alacsonyabb árat tesz közzé, csak azért, hogy kiegyenlítse a szállítási költségét. Ha túl szép, hogy igaz legyen, akkor nagyon is lehet.

Olvassa el a többi vásárló véleményét. Valószínűleg olyan webhelyekre fog futni, amelyek fizetnek az értékeléseikért, ezért figyeljen arra, amit olvas, ne csak a csillagos értékelésekre. A vélemények elolvasásával sokat megtudhat a termék minőségéről, valamint a webhelyről.

Noha az Amazon 29,99 dollárt számíthat fel egy termékért, ez nem jelenti azt, hogy az eBay-t kell választania, ha az elem 9,99 dollárért szerepel a listán. Miért? Minden a szállítási költségeken múlik! Az Amazon ingyenes Super Saver szállítást kínálhat, ami azt jelenti, hogy csak 29,99 dollárt kell fizetnie, és egy centtel sem többet. Az eBay-eladók általában díjat számítanak fel a szállításért, és ez ott drágíthatja a terméket. Az árak összehasonlításakor mindig vegye figyelembe a szállítási költségeket.

Amikor online ruhát vásárol, feltétlenül tekintse meg a webhely visszaküldési szabályzatát. A ruházat az egyik legnehezebb dolog az interneten vásárolni, mivel nem lehet biztos abban, hogy az áru megfelel-e Önnek. Csak olyan webhelyről vásároljon ruházatot, amely szilárd visszaküldési vagy cserepolitikával rendelkezik.

Vásároljon jutalomprogramot kínáló webhelyeken, ha kiválasztott kereskedőknél vásárol. Egy tipikus program lehetővé teszi, hogy pontokat szerezzen minden egyes részt vevő kiskereskedőnél elköltött dollár után. A pontok ajándékutalványra válthatók be. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy visszakapjon egy kis valamit a vásárlásokért, amelyeket egyébként is meg kell vásárolnia.

Az egyik webhely, amely minden nap nagyszerű ajánlatokat kínál, a Woot.com. Központi idő szerint éjfélkor szuperkedvezményes áron adnak fel egy terméket, amit meg kell kapnod, amíg elérhető. Ez nem csak szórakoztató, hanem egy csomagot megspórolhat az elektronikai és számítógépes hardverek vásárlásán.

Ha az online vásárolt cikk drága, érdemes drágább szállítási lehetőséget választani a UPS-en és más hasonlókon keresztül történő biztonságosabb szállítás érdekében. A gyorsabb szállítás és a csomagbiztosítás fizetése nagyon jó befektetés lehet. Kérje meg a szomszédot, akiben megbízik, hogy figyeljen a fuvarozó teherautójára, ha nincs otthon, amikor arra számít.

Ne csak az átlagos vásárlói értékelést nézze meg egy termék megvásárlásakor. Mindig olvass el néhány véleményt. Előfordulhat, hogy egy értékelő alacsonyra értékelt egy tételt olyan okból, amely nem számít Önnek. Ha sok értékelő panaszkodik ugyanarra a dologra, az valószínűleg sok elem hibája.

A termékek és szolgáltatások online vásárlása nagyszerű módja annak, hogy pénzt takarítson meg – az is előfordulhat, hogy egy életre kiakad! Nagyon sok finomság van, amelyek csak egy kattintásnyira vannak. Miután rájött, hogy mi tartozik az internetes vásárláshoz, elégedett lesz, ha sok pénzt és időt takarít meg.

 

https://bit.ly/3KpddO8

https://bit.ly/3IltFgR

https://bit.ly/3tCINC9

https://bit.ly/3I6tS7o

https://bit.ly/3nC8f78