Amikor a Wordpressről van szó, megtanítjuk neked az egészet!

Amikor a Wordpressről van szó, megtanítjuk neked az egészet!

 

A kezdők és a szakértők számára egyaránt az egyik legnépszerűbb blogplatform a WordPress. Ha szeretnél belevágni a blogolásba, vagy szeretnél többet megtudni erről a konkrét platformról, akkor ez a cikk segíthet neked néhány nagyszerű információt megtudni. Olvass tovább, hogy biztosan nagyszerű élményben legyen részed, amikor elkezded használni a WordPress-t.

Ha Wordpress blogot tervezel indítani, győződj meg róla, hogy nem csak tartalmat kínálsz az olvasóknak. Még ha sok hasznos dolgot is mondasz, akkor is elég nehéz lehet szöveggel lekötni az olvasókat. Nagyszerű ötlet lenne videókat és képeket bevezetni, mivel ez nagyszerűen megragadja a figyelmet.

Győződj meg róla, hogy az oldalon található összes információ aktuális. Ez nagyon fontos, mivel a nézők hajlamosak lesznek elfordulni az oldaladtól, ha az elavult vagy nagyon régi információkra mutat rá. Tölts időt minden héten azzal, hogy megszabadulj az elavult anyagoktól a weboldaladon, hogy javítsd a megjelenését.

Ne hagyd, hogy a témád megkopjon. Az első dolog, amit tenned kell, ha a forgalom csökkenését észleled, hogy megnézed, mikor változtattad meg utoljára a témádat. Ahogy webhelyed növekszik és változik, a témának is változnia kell. Győződj meg róla, hogy pontosan tükrözi a márkádat, és látnod kell a forgalom növekedését.

Ha időt szánsz egy WordPress blog beállítására, előfordulhat, hogy nem veszed észre, hogy a változtatásaidat egyáltalán nem mentetted el. Ez most valószínűleg téves. Ha kezelni szeretnéd ezt a problémát, töröld ki a böngésző gyorsítótárát. Frissítsd a böngésződet, miközben lenyomva tartod a shift billentyűt, hogy a módosításaid megjelenjenek.

Médiát egyszerűen beilleszthetsz a bejegyzéseidbe, ha beilleszted az URL-t, ahol szeretnéd, hogy a média megjelenjen. Például egy YouTube-videót egyszerűen úgy illesztheted be, hogy az URL-címet a szövegbe helyezed, ahol azt szeretnéd, hogy a videó lejátszódjon. Ügyelj arra, hogy az URL ne kéküljön el - ha ez történik, jelöld ki, és kattints a link feloldása gombra.

Tartsd szemmel a blogod látogatóit. Csak így leszel képes javítani rajta, hogy még inkább az olvasóid kedvében járj. Az ingyenes WordPress bloggerek a Jetpack statisztikákat használhatják ehhez. Az ingyenes és a fizetős bloggerek egyaránt használhatják a Google Analyticset. Mindenképpen használd ki mindkét szolgáltatást, ha teheted, mert kissé eltérő előnyöket kínálnak.

Ha azt szeretnéd, hogy egy bejegyzés az oldal tetején maradjon, akkor már nem kell messze a jövőbe helyezni a dátumát. Ehelyett menj a posztra, és kattints a Szerkesztés gombra a Láthatóság alatt. Válaszd azt az opciót, amely lehetővé teszi, hogy a bejegyzést ragadósnak tedd, és élvezd!

Fontold meg egy jelszókezelő használatát. Fontos, hogy biztonságos jelszót válassz a blogodhoz. Fontos, hogy a jelszavadat nehéz legyen kitalálni, és rendszeresen változtasd. Sajnos egy nehezen feltörhető jelszót ugyanolyan nehéz lehet megjegyezni. A jelszómenedzserek segítségével véletlenszerűen generálhatod és nyomon követheted a jelszavaidat.

Tehát mi a különbség a címkék és a kategóriák között, és miért kell törődnöm vele? A kategóriák tágak, és sok olyan bejegyzést foglalnak magukba, amelyek ugyanabba a műfajba tartoznak, például "takarítási tippek". A címkék célzottabb, részletesebb szavak, amelyek leírják, hogy mi van a bejegyzés tartalmában, például "vérfoltok eltávolítása" vagy "fűfoltok kiszedése".

Bár sok mindent kell tudni erről a blogplatformról, a WordPress nagyon felhasználóbarát. Ez a cikk hasznos tippekkel és trükkökkel látott el téged ahhoz, hogy a dolgokat a megfelelő módon tudd elvégezni. Győződj meg róla, hogy alkalmazod a megtanult információkat, és készülj fel arra, hogy elkezdj használni egy nagyszerű blogplatformot.

generálkivitelezés, tópark, homlokzat szigetelés, somogyi béla, harsánylejtő, sas utca

 

1. generálkivitelezés

2. tópark

3. homlokzat szigetelés

4. somogyi béla

5. harsánylejtő

6. sas utca

 

generálkivitelezés, tópark, homlokzat szigetelés, somogyi béla, harsánylejtő, sas utca