Hagyja, hogy az online vásárlás legyen a következő nagyszerű hobbija.

Hagyja, hogy az online vásárlás legyen a következő nagyszerű hobbija.

 

Hogyan spórolhatok pénzt az online vásárlás során? Mit tehetek, hogy biztosan ne költsek túl sokat arra, amit vásárolok? A keresett válaszokat az alábbi cikkben találja meg, amely részletezi, hogyan tarthat több pénzt a zsebében, miközben az interneten vásárol.

Amikor online vásárol, győződjön meg róla, hogy csak biztonságos weboldalakon vásárol. Nézze meg a weboldal URL-címét, és a szokásos "http "ť helyett "https "ť-t kell feltüntetnie az elején. Mindig legyen egy naprakész vírusirtó program a számítógépén. Ez biztosítja a biztonságos online vásárlást.

Ha online fog vásárolni, győződjön meg róla, hogy tisztában van az online használt hitelkártyák felelősségével. Sok hitelkártya rendelkezik beépített automatikus csalásmegelőzéssel, míg mások minimális díj ellenében kínálják ezt a szolgáltatást. Nem szeretné, ha a kártyájával végrehajtott vásárlásokon fennakadna, ha a kártyaszámot ellopják.

Óvakodjon a túlzásoktól. Sokkal könnyebb túlköltekezni, ha online vásárol. Elkezd racionalizálni, hogy azért költhet többet azokra a cipőkre, mert megspórolta a pénzt a benzinre és az ételre, amit akkor kapott volna, ha például a bevásárlóközpontba megy. Adjon magának egy határt, és tartsa be azt.

Spóroljon pénzt a nagyobb online kiskereskedőknél azáltal, hogy kuponokat és ajánlatokat keres a deal oldalakon. Ha fiókot szerez, és gyakran bejelentkezik az olyan spórolós oldalakra hozzáférhet a nagy online kiskereskedők beváltható online kódjaihoz, sőt, a fizikai helyszíneken található nyomtatható kuponokhoz is. Próbálja meg a hónap elején és végén figyelni ezeket az oldalakat a legjobb online kuponokért.

Nézze meg az eBay-t. Még mindig a legjobb és legelismertebb aukciós oldal, az eBay több ezerféle terméket kínál. Még akkor is, ha valami csúcskategóriás terméket szeretne, adjon egy esélyt az eBay-nek, mielőtt feleslegesen teljes árat fizetne. Talán még böngészni is érdemes, hogy megnézze, milyen termékek tetszenek, amelyeket nem gondolta volna, hogy keresni fog.

Vannak bizonyos információk, amelyeket soha nem szabad elkérni egy vásárlási tranzakció során, ezért legyen óvatos azzal, hogy mit oszt meg. Bár a név, a cím és a fizetési adatok megadása normális, nem szabad olyan kiskereskedővel üzletelnie, aki a banki bankszámla számát kéri.

Keressen kuponkódokat, ha valamit online kell vásárolnia. Sokszor a fizetéskor megjelenik egy doboz, ami egy kód megadásáról szól. Amint meglátja ezt a dobozt, keressen rá az interneten az oldal nevére és a kuponkódokra. Ez azért jó ötlet, mert így általában kedvezőbb árat kaphat a rendelésre.

Győződjön meg róla, hogy biztonságos internetkapcsolatot használ, amikor online vásárol. Ha online fog vásárolni, biztosítsa az internetkapcsolatát wi-fi jelszóval. Ha nem biztonságos wi-fit használ, akkor olyan emberek, akiknek nem szeretné, hogy személyes adatai birtokában legyenek, az Ön tudta nélkül hozzájuthatnak az Ön adataihoz.

Olvassa el a többi vásárló által hagyott értékeléseket. Valószínűleg bele fog futni néhány olyan webhelybe, amely fizet a véleményekért, ezért figyeljen arra, hogy mit olvas, ne csak a megadott csillagokat. A vélemények elolvasásával sokat megtudhat a termék, valamint a webhely minőségéről.

Nem sok mindent lehet megtakarítani, ezért olyan hatékony ez a cikk. Ha már rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, elkezdheti csökkenteni a számláit. Élvezze, hogy bármit és mindent megvásárolhat a weben, miközben a lehető legkevesebbet fizet, mindezt annak az időnek köszönhetően, amit szintén arra szánt, hogy ezt a cikket teljes egészében elolvassa.