A legjobb videó marketing tippek a szakértőktől!

A legjobb videó marketing tippek a szakértőktől!

 

Ön egy internetes vállalkozás tulajdonosa? Szüksége van egy új irányra a marketingkampányához? Ha igen, akkor az online videó lehet a válasz, amit keresett. Az online videók közzététele nagyszerű módja annak, hogy új ügyfélkört hozzon magával. Olvasson tovább további információkért.

A videomarketing használatával közel maradhat ügyfeleihez. Kérje meg az ügyfeleket, hogy küldjék el Önnek a termékeivel vagy az iparágával kapcsolatos témákkal kapcsolatos kérdéseiket, és a legjobb kérdésekre válaszoljon heti egy rövid videóban. Ingyenes ajándékokat is felajánlhat azoknak, akiknek a kérdéseit megosztja.

Amikor marketingcélú videókat készít, jó ötlet, ha őszintén beszélget a közönségével. Ha az embereknek az a benyomásuk, hogy csak a profitszerzés jár a fejedben, akkor nagyobb valószínűséggel fognak máshol üzletet kötni. Bár semmi rossz nincs abban, ha profitot akar termelni, mindig először az ügyfeleire kell gondolnia.

Próbáljon meg együttműködni másokkal, hogy csapatként készítsenek videókat. Ezek a videók gyakran jobban sikerülnek, mint azok, amelyeket egyedül készíthet. Dolgozzon együtt kollégáival, alkalmazottaival, valamint barátaival és családtagjaival. Sorolja fel a videók stáblistájában azokat az embereket, akik segítettek Önnek, és adja tudtára, hogy nagyra értékeli a segítségüket.

Fontolja meg egy olyan verseny lefolytatását, amelyben az ügyfelei beküldik a vállalat számára készített videóikat, majd ezeket a videókat rendszeresen futtassa le a sajátjai helyett. Az ügyfelek szeretik látni a nevüket a fényekben, és ezek a nagyszerű alkotások segítenek népszerűsíteni a vállalatát, és idővel akár vírusszerűvé is válhatnak.

Gondolkodjon el egy vírusvideó létrehozásán. A vírusvideók olyan videók, amelyeket megosztanak a közösségi oldalakon, és amelyek népszerűsége robbanásszerűen megnő. Legyen azonban óvatos. Az interneten néhányan átlátnak egy vírusvideó-kísérleten, és az kudarccal végződhet. Legyen kreatív, és készítsen olyan videót, amelyet az emberek valóban meg akarnak nézni. A humor mindig előnyös.

A videomarketing segítségével népszerűsítheti más webhelyeit, beleértve a közösségi oldalakat is. Ha valaki véletlenül belebotlik a YouTube-csatornájába, akkor az ön érdeke az, hogy átirányítsa a Facebook- és Twitter-oldalára. Az alternatív oldalak népszerűsítésével képes arra, hogy feljebb lendítse az üzletet a szolgáltatásaikért, és fordítva. A videóoldalakkal összekapcsolt közösségi média fiókok jelentősen növelhetik az ügyfélkörét.

Amikor videós ajánlót készít termékeiről, hagyja, hogy elégedett ügyfelei beszéljenek. Ahelyett, hogy egy 100 százalékban megírt dramaturgiát készítene, engedje, hogy az ügyfél nyíltan és természetesen beszéljen a tapasztalatairól. Sok fogyasztó szívesebben hagyatkozik a személyes beszámolókra, mint egy értékesítő vagy marketinges konzervált szavaira.

Ha videomarketing-kampányt tervez, szánjon egy kis időt arra, hogy megtervezzen egy YouTube-csatornát a vállalkozásának. Így a videói könnyen megtalálhatók lesznek, és ha a nézőnek tetszik az első videó, több másik is azonnal elérhetővé válik számára. A videók bemutatásának ez a szervezett, csoportosított módja segíteni fog abban, hogy több nézőt, és ezáltal több ügyfelet vonzzon.

Mindig jelenítse meg weboldalának URL-címét a videójában. A legtöbb videoszerkesztő szoftvercsomag tartalmazza a lehetőséget, hogy egy szövegdobozt helyezzen el a videójában. Ez a tökéletes módja annak, hogy bárki, aki megnézi a videóját, tudja, hol tudhat meg többet, még akkor is, ha végül egy másik webhelyen látja a videóját, mint az Öné.

Az interneten található videók nagyon népszerűek, ezért Önnek is érdemes felugrania a szekérre. A videomarketing sok vállalkozásnak segít abban, hogy boldoguljon ebben a gazdaságban. Használja az ebben a cikkben található tippeket és technikákat, hogy olyan videomarketing-stratégiát dolgozzon ki, amely működik az Ön számára.