Tudjon meg többet a videomarketingről ebben a cikkben

Tudjon meg többet a videomarketingről ebben a cikkben

A videomarketing az egyik leghatékonyabb marketingtechnika, amely az üzleti tulajdonosok számára elérhető. Az intelligens videomarketing sikeres integrálásával más üzleti marketing törekvéseivel drámai módon növelheti az eladásokat, és ennek megfelelő profitnövekedést élvezhet. Ez a cikk tele van a rendelkezésre álló legjobb video marketing tanácsokkal.

Hozzon létre egy videót, amely dokumentálja a szokásos munkahelyi napot, hogy az ügyfeleknek képet kapjon a termékek létrehozásáról és szállításáról. Mutassa be kollégáit, mutassa meg munkaterületét és kövesse a megrendelés teljesítéséhez szükséges különböző lépéseket. Ennek a rövid dokumentumfilmnek az a célja, hogy meggyőzze a nézőket arról, hogy megbízható szakember vagy.

Legyen rendszeres és következetes a videó közzétételével. Tegyen erőfeszítéseket arra, hogy rendszeresen hozzon létre videókat a közzétételhez. Legyen egyszerű, valós és érdekes. Nagy hatással lehet vállalkozására, amikor az ügyfelek látják, hogy rendszeresen népszerűsíti vállalkozását. Az üzenet eljuttatása az ügyfelekhez a siker kulcsa.

Helyezze videotartalmát a YouTube-ra, és kapcsolja vissza a webhelyére. Ez elősegítheti, hogy a videód széles közönség számára legyen látható, és potenciálisan megoszthassa őket, és átkerülhessen a címlapra. Óriási az a fajta kitettség, amelyet a YouTube nyújt, részben azért, mert a Google tulajdonában van.

Ne legyen túl bonyolult a videóiban. Ha nagyon sok szakkifejezést és iparágspecifikus nyelvet használ, akkor meguntatja nézőit. Készítse el videóit a laikusoknak. Ha műszaki nyelvre van szükség, készítsen egy második videót, amely mélyebb betekintést nyújt a témába a haladóbb néző számára.

Ösztönözze nézőit, hogy kommentálják a videót, és osszák meg barátaikkal. Minél nagyobb zümmögést kelt a videó, még akkor is, ha negatívan ferde, nagyon előnyös lehet. A videó megosztása megkönnyíti az üzenet terjesztését más emberek számára, az Ön részéről minden erőfeszítés nélkül, és az emberek nagyobb valószínűséggel néznek meg egy baráttól küldött valamit.

Amikor ügyfelei újra és újra ugyanazt kérdezik, hozzon létre egy videót, amelyre válaszolni tud. Ez lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan megoldják problémáikat anélkül, hogy e-mailt kellene küldenie vagy telefonálnia kell a vállalatának. Ez pénzt takarít meg az ügyfélszolgálatban, és kapcsolatot teremt a jelenlegi és a potenciális ügyfelekkel egyaránt.

A legelső dolog, amit meg kell tennie, egyszerűen elhozza a videóit. Kezdjen el néhányat készíteni, és nézze meg, mi vonzza az emberek figyelmét. Meg kell találnia, hogy melyik témáról tud a legjobban, és ki kell találnia, hogyan lehet érdekes. Az emberek szórakozásra vágynak.

Határozza meg azt a hangszínt, amelyet marketingvideói ki akarnak állítani, majd tartsa be azt. Mehet egy furcsa, szórakoztató stílusban, vagy hogyan tud, de ragaszkodjon hozzá. Gondoljon arra, hogy pontosan mit próbál forgalmazni, és milyen embereket szeretne elérni. Ezzel megtudhatja, hogy milyen videók lesznek. Komolyabbak vagy szórakoztatóbbak lehetnek, attól függően, hogy kivel próbálsz dolgozni.

A videomarketing terén újonnan érkező emberek nagy hibája, hogy a videóikat reklámszerű módon próbálják megtervezni. Ez egy nagy kikapcsolás. Az emberek nem akarnak reklámokat nézni a számítógépükön. Ehelyett próbáljon videókat készíteni az iparág történéseiről vagy a vállalkozás eseményeiről.

Amint arról a cikk elején szó esett, a videomarketing az egyik legjobb marketingeszköz, amely a vállalkozások tulajdonosai számára elérhető. A jó videomarketing megvalósításával drámai módon javíthatja vállalkozását. Óvatosan alkalmazza a cikkből tanultakat, hogy hatalmas növekedést érjen el az alsó sorban!