Pályázatírás menete

Pályázatírás menete

I. Igényfelmérés
 A regisztrációs űrlap kitöltését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot, és felmérjük a pontos fejlesztési igényeit. Ha van az igényeknek megfelelő pályázat, akkor kap a pályázatról egy rövid tájékoztatást.
 
II. Pályázatképesség vizsgálat
A pályázatírás folyamata során minden esetben leellenőrizzük a pályázót, a jogosultsági feltételek tekintetében. Ezt követően részletesen tájékoztatjuk a pályázat feltételeiről, a pénzügyi, és finanszírozási lehetőségekről. A pályázatban esetlegesen kötelezően előírt vállalásokról Önt minden esetben értesítjük. Ezen teljes körű információk birtokában kockázatmentesen el tudja dönteni, hogy szerezne-e indulni a pályázaton.
 
III. Pályázatírási szerződés megkötése
Amennyiben megfelel a pályázati követelményrendszernek, úgy megkötjük Önnel a pályázatírási szerződést.
 
IV. Adatbekérés
A pályázatírási szerződés megkötése után bekérjük a projekthez szükséges adatokat. Itt nem kizárólag a céges papírokra gondolunk, hanem a projekt megvalósításához szükséges dokumentumokra és információkra is.
 
V. Pályázat megírása
Az Ön által rendelkezésre bocsájtott információk segítségével, és a saját tudásbázisunk alapján összeállítjuk a pályázatát.
 
VI. Pályázat beadása
A pályázat elkészítését követően az elkészült pályázatról egyeztetünk Önnel. Amennyiben jóváhagyja, benyújtjuk a pályázatot.
Ezek után számlázzuk a pályázat írásának költség számláját.
 
VII. Pályázat elbírálása
A pályázat beadása után a Közreműködő Szervezet ellenőrzi, és elbírálja a beadott pályázatot.
  
VIII. Támogatási szerződés megkötése
A pályázati összeg lehívásához szükség van a Támogatási Szerződés megkötésére a közreműködő szervezettel, aki a támogatásokat kezeli. A Támogatási Szerződés megkötésében teljes körű segítséget nyújtunk.
 
IX. Projekt megvalósítása és a pályázati összeg lehívása
A Támogatási Szerződés megkötése után a projekt megvalósítása elkezdődhet.
A projekt megvalósításának időszakában teljes körű projektmenedzsment szolgáltatást végzünk, melybe beletartozik a pályázati előleg igénylése, kifizetési kérelmek, projekt jelentések elkészítése, és benyújtása a közreműködő szervezet felé.
A projekt megvalósulásával a záró pénzügyi elszámolást, és záró projektjelentést elkészítjük.

X. Projekt utógondozás
A projekt megvalósulását követő 3 illetve 5 évben a kötelezően elvégzendő projektfenntartási, és projekt monitoring jelentéseket elkészítjük.