Mit tehet az iPhone?

Mit tehet az iPhone?

 

Ha éppen éppen arra készül, hogy az iPhone-ját a falra dobja a felhasználói frusztráció miatt, akkor ezt az idő múlásával olvassa el. Az iPhone-nak nem kell rejtélynek lennie. Az alábbi cikk segít elsajátítani az iPhone-ját, és szépségévé teheti, nem pedig dicséretet tehet.

Hogy a legtöbbet hozza ki az iPhone-ról, tárolóeszközként használja azt. Az iPhone készülékével bármilyen fájlt tárolhat a könnyen elérhető szoftverek segítségével. A nyilvánvaló zenefájlokon kívül képeket, dokumentumokat és egyéb is tárolhat. A legnagyobb előnye ennek, hogy mindig hozzáférhet ezekhez a fájlokhoz, bárhová is megy.

A fényképezéshez használja a fejhallgató-kábelt. Nehéz lehet olyan képet készíteni, amely fókuszban van, ha megnyom egy gombot, amely az aktuális telefonon található. Ehelyett nyomja meg a vezeték gombját; az enyhe mozgás egyáltalán nem érinti iPhone-ját, lehetővé téve éles, tiszta fénykép készítését.

Ne használjon olyan kiegészítőket az iPhone-hoz, amelyeket nem az Apple készített. Bebizonyosodott, hogy a többi társaság kiegészítői leürítik az iphone elemeit, és szinte használhatatlanná teszik őket, mivel ilyen gyorsan elpusztulnak. Egyéb működési problémákat is okozhatnak, ezért győződjön meg arról, hogy mindig az Apple-tartozékokat használja az iPhone-jához.

Vásároljon képernyővédőt iPhone készülékéhez. Képernyővédő nélkül idővel karcolja meg a telefon arcát. Csak egy kis darab szennyeződésre van szüksége, hogy rossz karcoláshoz jusson. Ügyeljen arra, hogy telefonján mindig legyen képernyővédő.

Ha bezárta magát a telefonjáról, akkor online kell keresnie a javítás módját. Sok embernek történt ez velük is, tehát vannak videók és egyéb oktatóanyagok arról, hogy miként lehet felszabadítani egy iPhone-ot online. Ne feledje, hogy ez egy utolsó lehetőség, mivel valószínűleg törli az összes információt, amikor visszaállítja.

Acer Hp, Samsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

Ps4 mobil telefon, laptopok Ps4 Huawei, Acer, hp Notebook, laptop Samsung mobiltelefon és tartozékok, laptopok, Ps4 Asus Hp laptop, notebook, mobiltelefon, Ps4 iphone okostelefon, laptopok, Ps4 Huawei mobil telefon, Samsung, Ps4 televízió Huawei Laptopok, Xbox one, ps4, ps5 laptopok, Samsung Huawei mobiltelefonok mobil telefon, laptopok, Huawei, Samsung, Ps4 Kiváló és olcsó Acer, HPSamsung, Huawei, Iphone mobiltelefonok, Laptop, Notebook akció: Asus, Acer, Lenovo, HP, smart full hd tv, Xbox one, PS5, ps4

Megszabaduljon egy további eszköztől az iPhone beépített tudományos számológépével. Ehhez indítsa el a telefon szokásos számológépes alkalmazását, és fordítsa el a telefont oldalra, amely előállítja a tudományos számológépet. Az App Store-ban is számos alkalmazás elérhető, beleértve a grafikus számológépeket is.

Amikor az iPhone-mailben van, egyszerűen elmentheti egy kép másolatát, amelyet később megnézhet. Csak érintse meg a képet néhány másodpercre, és elmentésre kerül a tárolt képekhez. Ezután bármikor elérheti, ha újra meg szeretné tekinteni, felteheti az interneten, vagy továbbadja egy barátjának.

Sok mítosz szól arról, hogyan kell kezelni egy vízbe eső iPhone-t. A legnagyobb hajszárítóval szárítják a telefont. Ahelyett, hogy kiszárítaná az összes vizet, amely a telefonon eljutott, ez csak arra szolgál, hogy a vizet tovább tolja a telefonba.

Ha Ön szülő, és nem akarja, hogy gyermeke „felnőtt” dolgokat nézzen a telefonján, csak annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a szülői felügyeletet. Ennek a funkciónak a bekapcsolásához csak annyit kell tennie, hogy a beállításokat megérinti, érintse meg az "általános", majd a "korlátozások" elemet.

Most, hogy elérte a cikk végét, annyira szerelmesnek kell lennie iPhone-jában, mint azon a napon, amikor kivette a csomagból. Többé nem kell félnie ettől a szellemetlen technológiától. Megvan a hatalma az iPhone-on. Ez te vagy az irányítás.