Mennyit tud egy iPhone?

Mennyit tud egy iPhone?

 

Függetlenül attól, hogy Ön rendelkezik-e iPhone-val, valószínűleg tudatában van annak, hogy mennyit tudnak csinálni, és mennyire könnyű ez a dolgok vele. Akár most iPhone tulajdonosa, akár valaki, aki az egyiket vásárolja meg, néhány kiemelkedő tippet és tanácsot talál az alábbiakban, hogy maximálisan élvezhesse mindazt, amit kínál.

Fagyott az iPhone? Tartsa lenyomva a Home gombot és az Alvó / Ébresztés gombot egyszerre. Várjon, amíg megadja a lehetőséget, hogy leállítsa azt. A telefon kikapcsolásához húzza át a képernyőt. Miután kikapcsolta, kapcsolja vissza. Ez visszaállítja a telefont, és általában rögzíti a fagyasztással kapcsolatos esetleges problémákat.

Kapcsolja ki a push értesítéseket az adatok használatának ellenőrzésére, valamint az akkumulátor élettartamának megőrzésére. A Push értesítések lehetővé teszik, hogy a telefon folyamatosan kapcsolatba lépjen az e-mail szerverekkel és az internetrel, hogy azonnal értesítést kapjon, ha valami történik. Ennek aktiválása azt jelenti, hogy új üzenetek és riasztások esetén ellenőrizni kell az e-maileket, a webhelyeket vagy más alkalmazásokat, de drámai lesz, hogy hogyan befolyásolja a telefon működését és teljesítményét.

A telefonalkalmazások világa, és a telefonok hamarosan felváltják a laptopokat. Ha még nem került be az iPhone-ba és nem használta az alkalmazásokat, akkor most el kell kezdeni. Van egy olyan világ, ahol különböző alkalmazások találhatók, amelyek képesek kezelni a napi üzleti tevékenységük nagy részét.

Szeretné meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát? Van néhány különböző dolog, amellyel az akkumulátor élettartamát kihasználhatja. Egy dolog, amit tehetünk, a fényerő leállítása. Ha nem használja őket, kapcsolja ki a vezeték nélküli rádiókat is. Ez több akkumulátor élettartamot biztosít.

A képeket szerkesztheti az iPhone készülékére. Ugrás a szerkeszteni kívánt képre. Miután megtalálta a képet, kattintson a jobb felső sarokban található Szerkesztés gombra. Ez lehetővé teszi, hogy javítsa a vörösszem-hatást, a vágást, a forgatást vagy az automatikus javítást. Miután elvégezte a javítást, kattintson a Mentés gombra a jobb felső sarokban.

Az iPhone akkumulátor gyorsan leáll. Különösen, ha a telefont sokat használja, akkor tehetetlennek érzi magát, ha a készülék meghal, amikor szüksége van rá. Szerezd meg a szokásodat, hogy mindig csatlakozzon egy elektromos aljzathoz; ez segít meggyőződni arról, hogy az akkumulátor napközben fel van töltve.

Adja be a telefont vízszintesen. Könnyű elfelejteni, de a kulcsok sokkal nagyobbak, ha a telefon vízszintes, így sokkal könnyebb pontosan beírni a szöveget. Ha még nem rendelkezik ezzel a képességgel a telefonon, akkor az alkalmazás elérhető a Safari-tól.

Mint látható, számos nagyszerű tipp és trükkö van az iPhone élményeinek kiaknázásához. És most sokkal jobb helyzetben van, hogy eldönthesse, hogy ez jó választás az Ön számára.