A masszázs jobb lehet, és segítünk!

A masszázs jobb lehet, és segítünk!

 

Ha valaha is akartál tudni, hogyan adj jobb masszázst, nem olyan nehéz, mint gondolnád. Igen, beiratkozhat a masszázsterápiás órákba, de továbbra is olvashatja ezt a cikket, és megtanulhat néhány nagyszerű módszert a masszázs technika javítására. Kezdje ma!

Próbáljon terápiás masszázst kapni. Bizonyíték van arra, hogy ez a fajta masszázs csökkentheti a stresszszintet, segít megszabadulni az arc, a nyak és a fej összehúzódó izmok által okozott feszültségi fejfájásoktól, és jobb az asztmás gyermekek légzése. Úgy gondolják, hogy a masszázs típusa olyan sikeres, mert az emberek annyira hittek benne, ami erőteljes elme- és testkapcsolatot teremt.

A masszázs terhesség alatt nagy, de várjon az első trimeszter után. Az első trimeszterben a baba a fejlődés legkorábbi szakaszában van. A masszázs során felszabaduló toxinok károsíthatják a magzatot vagy gátolhatják a növekedést ebben a kényes időszakban. Miután elérte a 16 hetet, mindenképpen tisztában kell lennie a masszázzsal.

Különböző emberek élvezik a különböző dolgokat, és ez a masszázsra vonatkozik. A masszázst úgy kell kialakítani, hogy az egy személy pihenjen. Azok a válaszok, amelyeket a masszázsunk fogadója kap, megadja Önnek, hogy mit szeretnek és nem szeretik. A visszajelzések fontosak, ha masszázst adnak valakinek.

Amikor a lábad fáj, mindenütt fájtál. Szabadítsa el a fájdalmat egy jó lábmasszával, amit tehetsz önmagadban, vagy valaki megteheti. A lábát a hüvelykujjával vonja be a sarok aljától a lábujjakig. Ez a mozgás egyidejűleg a lábadon át kell haladnia.

Használja a gyertyákat a hangulat beállításához. A gyertyák finom világítást biztosítanak, ugyanakkor pihentető légkört teremtenek. Az illatos gyertyák is nagyszerű ötlet. Helyezze őket egyenletesen a helyiségben, különböző magasságban. Fontos, hogy a gyertyák használatakor is biztonságos legyen. Tartsa távol a függő szövetektől, például függönyektől.

A lábak nagyon fontosak a masszázs során. A test legnagyobb izmai közül sokan a lábakban vannak, és ezek gyakran a leggyakrabban használtak. Legyen érzékeny partnereire, amikor masszírozza a lábát, és próbálja meg az egész izomcsoportot lefedni. Indítsa el magasan a seggét, és tegye le a bokait.

Tudtad, hogy nagyszerű önmasszázs eszközök vannak a ház körül? Miért nem feküdt egy teniszlabdán egy fájdalmas helyszínen a hátadon? Egy gördülőcsap a nagyszerű lábak számára. Séta körül a házat, és lehet, hogy meglepődik az összes nagyszerű eszköz, amit megtalál!

Tudod, hogyan adjunk jó önmasszázsokat? Higgye el, vagy ne, ahol a leginkább fájdalmas. Kezdjük a fájdalmas és kifelé sugárzó foltokkal. Minden alkalommal, amikor új helyet találsz, fájdalmasan masszírozza ki a fájdalmat. Ha egy idő után elkezd fájdalmaskodni, zárja be a masszázst.

Alkalmazza ezeket a tippeket a masszázsok megadásával és megszerzésével kapcsolatban. Mindig hasznos tanulni a masszázsról annyira, amennyit csak tudsz, hogy mindig a szélén legyen a verseny. Mutassa be az új megtalált készségeit, és csodálkozzon körülötted.